// dimo

Начало / Новини / Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина”

Новини

Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина”

Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина”

За пета година, Консултантска къща „ДАРБИ” организира Европейско изложение „Отворени врати за обазование в чужбина” на 30 и 31 януари.
Със своето осмо издание, изложението подпомага младите хора и техните родители в нелекия път на образованието в чужбина.
По време на изложението, посетителите могат да зададат своите въпроси на представители от чуждестранните университети, да подадат документи за прием и да получат съвет и напътствия за професионалната им ориентация.

Януарското изложение покрива трите основни аспекта на възможностите за обучение в чужбина: езикови курсове, средно и висше образование.

В рамките на събитието сектор "Езикови курсове" е подготвили „Магазин за езиково обучение, курсове и ваканции”, в който всеки записал се ще ползва намаление и може да участва в конкурса за стипендия в размер на 500 евро за групово пътуване.

Сектор “Средно образование” подготвя специален „Семинар за родители”, който ще се проведе в неделния ден и на който ще се разискват предимствата на средното образование в чужбина, условията за обучение и живот в пансионатните училища и помощта, която Консултантската къща може да окаже при реализиране на такава цел.

Сектор „Висше образование” ще проведе презентации във вид на семинари, в която са включени чуждестранните партньори на „Дарби” от над 10 държави от Европа и Америка. Посетителите ще имат възможността да се срещнете с представители на IED Istituto Europeo di Design, Istituto Marangoni, European University, American Intercontinental University-Великобритания, Bad Honnef · Bonn-International University of Applied Sciences-Германия, FH JOANNEUM - University of Applied Sciences-Австрия, International Business College, Denmark-Дания, INHOLLAND University of Applied Sciences-Холандия, Wetsus Academy-Холандия, IHTTI-Швейцария, Business and Management University-Швейцария, IESEG School of Management Lille-Paris-Франция и др.За първи път на това изложение ще участват и елитни университети от Швеция, Турция и Абу Д`Аби.
Коментари