// dimo

Начало / Младите блогъри / Проект: Светът е страхотен

Проект: Светът е страхотен

Проект: Светът е страхотен

Кутия за всичко

Откакто се появиха серията The world is awesome!, все си мисля, че искам и аз да се разпиша, защото не са включили много страхотни неща, които аз например обичам.

И после реших, че може да стане много по-голямо от просто моето видео.

Така че, това е покана към всеки, който има ентусиазмът да каже какво обича и има камера (нищо не пречи да е камерата на лаптопва ви) под ръка.

Как да стане:
Измисляте си какво искате да кажете, че обичате. Дори не е нужно да имате идеята как да е направено самото видео, то ще се измисли в последствие. И ми пишете на eneya{at}gmail{dot}com

След това:
Уточняваме видеотата, всеки си снима видеото (това подлежи на дискусия, може да е група и пр.), редактираме каквото трябва, слепваме ги и voila. Може да е на каквито теми искаме, а слепеното видео може да е колкото дълго искаме или просто да направим няколко, ако се съберат твърде много хора.

The world is just awesome!

Защо го правя ли?

Защото освен, че има хиляди негативни неща, всъщност в света има и много чудесни неща, и да им се зарадваме само ще ни е от полза, на нас, на нервната ни система и на околните. Де факто няма нищо за губене, но пък има много плюсове.
Чувствайте се поканени, това е новата блог игра (и не само). Вече видяхме, че хората обичат да майсторят подаръци, да пишат разкази по тема, да видим как сме по отношения на видеотата.

Светът е страхотен!
Коментари